Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Op zoek naar boxsprings in Antwerpen?

Droom dan weg bij het uitgebreide aanbod van slaapspecialist De Slaapboetiek! Onze experts gaan samen met jou op zoek naar het meest geschikte bed, volledig met boxspring of matras en bijhorend bedtextiel.

Boxsprings

Boxsprings vormen de hemel op aarde in je slaapkamer. Het biedt een goede ondersteuning voor je rug en een prima ventilatie voor je lichaam. Kortom: het vormt een ideaal slaapsysteem, dat garant staat voor zalige nachten! De Slaapboetiek is jouw expert in boxsprings in Antwerpen, dus breng gerust een bezoekje aan onze toonzaal!

Bedden

Een goed bed is een must voor iedereen en vormt dan ook één van de belangrijkste meubelstukken in huis. Bij De Slaapboetiek kan je daarom terecht voor bedden in Antwerpen in alle vormen en maten, volledig uitgerust met alle nodige accessoires. Voor het meest geschikte bed, dankzij een unieke mix van zorg, aandacht en tijd voor iedereen!

Matrassen

Bij een bed hoort een matras, dewelke een belangrijk onderdeel vormt. Een lichaamsondersteunend onderdeel, een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust! Bij ons kan je terecht voor alle types matrassen, aangezien iedere persoon anders is. Onze medewerkers zoeken daarom samen met jou uit welke matras het meest geschikt is.
Specialiteiten

Op zoek naar boxsprings in Antwerpen? De Slaapboetiek zorgt voor topadvies!

Een goed bed is van groot belang voor een goede nachtrust. En bijkomend dus ook voor je gezondheid. Goede nachten betekenen immers een optimale vorm! De Slaapboetiek wilt je hierbij met het grootste plezier assisteren. Als specialist in boxsprings in Antwerpen zijn we dé referentie in omstreken om je slaapkamer te voorzien van het meest uitgeruste bed! Boxsprings, matrassen, accessoires, noem maar op: een totaalpakket waarmee heerlijke dromen zijn verzekerd!

Maar een goed bed, wat houdt dit precies in? Wel, eerst en vooral is de aanschaf van een boxspring zeker het overwegen waard. Waarom? Omdat deze zowel een ondersteunende als een ventilerende functie heeft en dus bijdraagt tot een uitstekende slaapervaring. Ondersteunend, aangezien onze boxsprings in Antwerpen bestaan uit bakken met springveren, dewelke alle contouren van je lichaam soepel volgen. Ventilerend, aangezien de lucht tussen de veren voor voldoende ademhaling.

Ben je een moeilijke slaper? Heeft je lichaam nood aan een hardslaapsysteem? Ben je voorstander van een waterbed? Wel, onze boxsprings in Antwerpen voldoen vast en zeker aan al je wensen en behoeften. Onze medewerkers geven je alle advies, dat je nodig hebt, zodat je huiswaarts keert met een boxspring die volledig beantwoordt aan al je persoonlijke en lichamelijke voorkeuren. De Slaapboetiek heeft immers slechts één streefdoel: zorgen voor zorgeloze nachten, zodat je ’s morgens vroeg fris en monter de dag tegemoet kan gaan.

Boxsprings in Antwerpen in een klantvriendelijk kader

De Slaapboetiek is uw expert in boxsprings in Antwerpen bij uitstek. We hebben reeds meer dan 35 jaar ervaring en vormen dan ook een gevestigde waarde in de slaapkamers van de vele tevreden klanten die je voorgingen. We vormen een familiebedrijf van ouders op kinderen en weten als geen ander dat een goede nachtrust cruciaal is. Om je deze nachtrust zo snel mogelijk te bezorgen, bieden we dan ook een uitstekende klantenservice.

Zo kan je onze showroom ook bezoeken op zondag, hanteren we een professionele aanpak met advies en tips en hebben we een onberispelijke dienst-na-verkoop. Een juist bed is voor iedereen belangrijk, dus daarom nodigen we u graag uit om je toekomstige bed als het ware te komen ‘passen’, uit te proberen. Op deze manier kunnen we je bijstaan met raad en daad tijdens een gezellige kop koffie. Bovendien zijn onze boxsprings in Antwerpen ook beschikbaar voor ieders budget! Slaapcomfort begint bij De Slaapboetiek, dus breng ons gerust een bezoekje!

Heb je nog vragen over ons assortiment aan boxsprings in Antwerpen? Heb je vragen over onze openingsuren of over de leveringstermijnen? Geen probleem. Dan kan je ons alvast contacteren via het telefoonnummer +32 32350714 of via het e-mailadres info@slaapboetiek.be. Onze medewerkers proberen u altijd zo snel mogelijk verder te helpen. Tot binnenkort!
© 2014-2017 De Slaapboetiek
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
De Slaapboetiek
Stenenbrug 155-157
2140 Borgerhout
Tel.: +32 32350714
Fax: +32 32350630
Contacteer ons